Stojala, reklamna stojala, za kolesa, ...
Z našimi stojala bodo vaši izdelki kupcem vedno na očeh
   
 

Podjetje Geiger d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1986 in ima v svojih 20 letih poslovanja bogato znanje in izkušnje, ki so potrebne za izpolnitev naročnikovih pričakovanj.

V prvih letih je bila osnovna dejavnost podjetja izdelava drobnih kovinskih artiklov za promocijo, kmalu pa je svojo ponudbo razširilo tudi na izdelavo raznovrstnih stojal in ostalih promocijskih pripomočkov, ki so lahko bistveni za učinkovito promocijo in prodajo izdelkov. Danes se podjetje lahko pohvali z veliko zadovoljnimi naročniki promocijskih stojal in bogatimi referencami. Naše podjetje že vrsto let sodeluje z znanimi in uspešnimi slovenskimi podjetji.

Uspešna zgodovina podjetja in številni zadovoljni naročniki so predvsem poslednica filozofije podjetja, ki nam narekuje, da se vsaki stranki posebej povsem prilagodimo. Celostna ponudba, stalen razvoj, sledenje trendom in uporaba vedno novih materialov so zagotovo naše odlike. Nenehen razvoj in kreativne ideje nam omogočajo, da vedno sledimo tržišču s sodobnimi oblikami.

Mnogo podjetji sodeluje z nami tudi zato, ker vam lahko ponudimo prav celotni aranžma. Ta vključuje sodoben design promocijskega stojala, uporabo različnih materialov, kot so žica, cevi, pločevina, vse vrst plastike, pleksi in tudi les. Ponudbo lahko prilagodimo na različne cenovne razrede in količine izdelkov. Celotni aranžma in pestra ponudba vam gotovo lahko skrajša čas izdelave vašega promocijskega stojala ter manjše stroške, zaradi naših bogatih izkušenj in inovativnosti pa bo vaš izdelek zagotovo izstopal.

Vabimo vas, da si ogledate našo pestro ponudbo preko spletnega kataloga in bogate reference, da se popolnoma prepričate o kvaliteti naših stritev in izdelkov. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

 

 

(c) 2004 Geiger d.o.o.